PAMPOG.com - Ingyenes nemzetközi hirdetőoldal
PAMPOG.com - "PAMPOG International 2017" - Ingyenes nemzetközi hirdetőoldal. Magyar hirdetések a világ minden részéről a világ minden részére !
Oldalunkról, csapatunkról Turbo
Üdv a PAMPOG.com-on! Belépés Nincs még profilod az oldalunkon? Regisztrálj most
Kategóriák

Adatkezelési nyilatkozat a PAMPOG.com honlapjának használatához (GDPR)

Nyilatkozat

 1. Alulírott az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései alapján (a továbbiakban Infotv) hozzájárulásomat adom a PAMPOG.com adminisztrátorainak (a továbbiakban Adatkezelő) részére, hogy a PAMPOG.com honlapjának használatával összefüggésben az átadott személyes adataimat nyilvántartsa és kezelje.
 2. Adatkezelő vonatkozásában tudomásul veszem, hogy:
  1. Az adatkezelésének célja: PAMPOG.com honlapján a felhasználó azonosítása, fiókhasználat biztosítása, hozzáférés a PAMPOG.com hirdetési feluletéhez, felhasználói szokásokkal kapcsolatban felmérések készítése, továbbá az esetleges regisztracios valamint hozzaferesbol adodo problema (pl: elfelejtett jelszo)  felhasználó által megadott email címre.
  2. Az adatkezelés jogalapja: Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet a regisztrációval biztosít az Adatkezelő számára.
  3. Az adatkezelés időtartama: a törvényben meghatározottak szerint a felhasználói fiók megszüntetéséig. Az Adatkezelő a személyes adatokat a hozzájárulásának visszavonásáig kezeli.
  4. Az Adatkezelő által kezelendő személyes adatok köre:
  • Teljes név
  • Email-cím,
  • Felhasználói azonosító,
  • A szolgáltatáshoz igénybevételéhez használt számítógép IP-címe,
  • A hozzáférés, hirdetésfeladás ideje,
  • Telefonszám (nem kötelező).
 3. A részletes tájékoztatás alapján a személyes adataim Adatkezelő részéről történő kezeléséhez hozzájárulásomat önként megadom.

Az adatokhoz való hozzáférés és az adatbiztonsági intézkedések

Adatbiztonsági intézkedések

Az Adatkezelő az Ön által megadott személyes adatokat a következő Adatfeldolgozóval együttműködésben kezeli:

Szolgáltatás: A PAMPOG.com honlap adatainak tárolása

Az adatfeldolgozó neve: PAMPOG.com International
Az adatfeldolgozó rövid neve: PAMPOG.com
Az adatfeldolgozó székhelye: The Ridgeway, St Albans, Hertfordshire, United Kingdom

 

- Az Adatakezelő megfelelő intézkedésekkel gondoskodik arról, hogy a személyes adatait védje többek között a jogosulatlan hozzáférés ellen vagy azok jogosulatlan megváltoztatása
ellen. Így  például a szerveren tárolt személyes adatokhoz  való hozzáférést az Adatkezelő naplózza, vagyis mindig ellenőrizhető, ki, mikor, milyen személyes adataihoz fért hozzá.

- Az adatkezelő, PAMPOG.com, soha semmilyen formában nem adja ki a regisztrációban szereplő adatokat 3. félnek!

- A hirdetések feladásakor ugyanakkor a regisztrált felhasználói adatok a felhasználó által publikálhatóak (email cim, teljes név, telefonszám) és a hirdetés szövegében szereplő adatok, és a hirdetéshez feltöltött képek a hirdetés feladása után minden esetben publikusak, bárki által olvashatóak.

- Nem regisztrált felhasználóként történő hirdetésfeladáskor a hirdetésben megadott információk és a hirdetéshez feltöltött képek minden esetben nyilvánosan megtekinthetőek mindenki számára, amivel a hirdetés feladója egyetért.

- A PAMPOG.com oldalon regisztrált felhasználói profilok és hirdetések bármikor a feladó által törölhetöek.
- A felhasználói profilt és a profilhoz tartozó hirdetéseket a PROFILOM / SAJÁT PROFIL menüpont alatt az oldal alján található "PROFIL TÖRLÉSE" gombbal egyszerüen el lehet távolitani a rendszerünkből.

 

 

Szia! Lépj be a profilodhoz.
Kezdőoldal Keresés Kedvenceim Profilom Figyelmeztetések Saját profil Hirdetéseim Kapcsolatfelvétel
Keresés
Kulcsszó
Kategória
Hely megadása

Ország

Régió(Megye)

Város

Képek feltöltése
Ára

Ára:

-
Advanced
Alapállapot